Webcamdarts

Webcamdarts geeft een mogelijkheid om een online dartwedstrijd te spelen tegen mensen over de hele wereld! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een laptop/computer en een, bij voorkeur externe, webcam.

Je speelt de wedstrijd dus op 2 verschillende dartborden op 2 verschillende locaties! De website werkt met een lobby waarin iedereen die op dat moment op webcamdarts.com zit, kan worden uitgedaagd voor een potje darts. De website houdt van alle wedstrijden de gemiddelden bij, waardoor je zelf een tegenstander kan uitdagen van hetzelfde niveau.

Hoe gaat het in zijn werking?
Wanneer je bent uitgedaagd of iemand hebt uitgedaagd in de lobby, wordt er een live verbinding tot stand gebracht van zowel de camera als de microfoon die is aangesloten aan je laptop. Op dat moment kun je een speltype kiezen en beginnen aan je live-wedstrijd tegen iemand anders.

De speltypes lopen uiteen van een enkele 301 - 501 - 701 partij tot aan een ladderwedstrijd (BO10) of equalizer (BO9). De score die je gooit is door de tegenstander te zien door de webcam maar het omroepen van de score is handig. De score kun je vervolgens makkelijk invoeren in de spelomgeving van jou en de tegenstander. Op het moment dat de tegenstander gooit, kun jij op de webcam meekijken hoe hij/zij het doet.

Starten

https://nuldarttien.nl/wp-content/uploads/2018/06/ndt6-300x200.png

Deelnemers

https://nuldarttien.nl/wp-content/uploads/2018/06/ndt4-300x200.png

Tussenstand

https://nuldarttien.nl/wp-content/uploads/2018/06/ndt7-300x200.png