Wesley Plazier wint het Darttoernooi op de Heuvel – KWF en Alpe d’HuZes 2019

Afgelopen vrijdagavond 13 december werd er in de Winterse Feesttent op de Heuvel te Tilburg een darttoernooi georganiseerd. Doel van deze avond was zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF en Alpe d’HuZes.

Het toernooi is onstaan uit een idee van Jan Huiskes en Hans van den Hoek. Nadat Fred Leijten “een groot dartliefhebber” recent is overleden na een kort ziekbed. Natuurlijk stond deze avond niet in het teken van verdriet, maar juist voor kracht en samen zijn.

In een prachtige feesttent, volledig in kerstsfeer stonden 10 dartbanen klaar. Onder leiding van Bob van den Hout begon het toernooi met 55 deelnemers. Er werd gespeeld in een knock out systeem met winnaars en verliezersronde. Er waren tijdens deze avond een aantal goede darters aanwezig zoals William Leijten, Wesley Plazier, Nigel van Millingen, Carlo van Cleef en Arie van den Heuvel die allemaal hun pijltjes gooide voor de titel.

Uiteindelijk na veel mooie wedstrijden haalde Wesley Plazier, Nigel van Milligen, William Leijten en Jeroen Verhoeven de halve finales in de winnaarsronde. Hierin was Wesley Plazier te sterk voor Nigel van Milligen en won William Leijten van Jeroen Verhoeven. In een spannende finale trok Wesley aan het langste eind en pakte de finale met 5-4.

De verliezersronde werd gewoon door Ad Goossens. Hij versloeg Toon van de Pas in de finale.

De gehele avond is in beeld gebracht door I13 Media. Zij maakte opnames van de wedstrijden en deden verschillende interviews onderleiding van Ad de Waal. Vindt hier de link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=yNm-m4EnBBQ

In totaal werd er deze avond een totaal bedrag opgehaald van 2000 euro voor Alpe d’HuZes en KWF.

Description: Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, staande mensen en binnen

Na het darttoernooi werd de avond afgesloten met een aantal bekende zangers waaronder Henry Huijsmans, Frank Smeekens en Patrick Dano.

Wij wensen Susan, Pieter en William en de rest van het team heel veel kracht en succes toe tijdens Alpe d’HuZes 2020

Description: https://d21kqprls7cqow.cloudfront.net/km8zc3xc5eoko.png

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/