TDV Meijerij en TDV Brabant Cup verliezen finale

Dit weekend was het tijd voor de finales van de Brabant Cup en Meijerij. Onder leiding van captains Remco ‘Zoef’ Hopmans en Juri Nortbart reisde het volledige TDV gezelschap af naar Veldhoven, waar beide finales werden gehouden.

Beide teams kennen een succesvol verleden als het gaat om het spelen van finales. Het Brabant Cup team mocht de titel voor de tweede maal verdedigen, terwijl het Meijerij team dit zelfs voor de derde keer mocht doen. Een bewijs dat de TDV op de goede weg is wat betreft het niveau darters.

Het Brabant Cup team mocht aantreden tegen Rotterdam. Helaas ging deze partij met 14-7 verloren. Ook het Meijerij team stond na afloop met lege handen, aangezien Weert met 14-8 te sterk was. Toch keerden alle darters met een opgeheven hoofd terug naar Tilburg, aangezien de finaleplaats op zichzelf al een hele mooie prestatie was.

Met het afronden van seizoen 2018/2019 kan er alvast met een schuin oog worden gekeken naar volgend seizoen. Diverse nieuwe spelers zullen dan hun opwachting gaan maken in de verschillende selectieteams. Ook zal er een derde Meijerij team, dat onder leiding staat van Martin van Antwerpen, zijn opwachting gaan maken. NulDartTien.nl gaat deze ontwikkelingen op de voet volgen.