36 uur darten voor het Ronald McDonald huis. Sanne en Aniek hebben het geflikt!

Afgelopen zaterdag middag 12 uur begonnen de dames aan hun dart marathon in Hilvarenbeek voor het goede doel. Sanne en Aniek zijn 2 goede vriendinnen die darten leuk vinden. En Sanne dacht laten we eens gek doen. Ze stuurde Aniek een appje met de vraag: Zin om 36 uur te darten? Voor het goede doel. Aniek dacht eerst dat ze een grapje maakte en zei: ja hoor is goed. Doen we!

Sanne, Aniek en de eigenaar van de Posthoorn.

En toen was het zo ver. Zaterdag 23 november 12.00 uur zijn de dames begonnen. 50 minuten darten. 10 minuten rust. En fanatiek dat ze waren! Ze hielden zich echt netjes aan de regels. Ze hadden ook van alles geregeld. Vele sponsors draagde bij de loterij met vele prijzen. Met als hoofdprijs een gloednieuwe e-bike.

Sanne: We zijn allebei super trots dat we het hebben gehaald en hebben een super einde gehad!

Het Ronald McDonald huis is het prachtige doel dat de dames steunde. Al het geld wat ze ophaalde ging daar naar toe. De mensen van het Ronald McDonald huis waren ook echt betrokken bij het evenement. Zij steunden ons met donatieboxen en knuffels die je kon kopen. 1 knuffel die je kocht was 1 overnachting voor de ouders. We hebben er zelfs een rondleiding gekregen. Bij andere goede doelen werd gezegd: ‘stort het maar op de rekening’.

Hoe ze bij het goed doel kwamen was simpel. Toen het broertje van Aniek met hersenvliesontsteking was opgenomen. Maakte de ouders van Aniek gebruik van het Ronald McDonald huis. En Sanne is zelf ook moeder. Dus die snapt wel dat je dan heel graag bij je kind wilt zijn.

Aniek in actie.

Sanne en Aniek: De steun die we hebben gekregen van de vrijwilligers van Ronald McDonald huis was ook echt mega fijn!

Omroep Brabant en Brabants dagblad hadden ook oog voor deze dames. Ze zijn zelfs op de radio geweest. Wij van Nuldarttien moesten natuurlijk ook even kijken hoe het was. Ik moet zeggen dat ze het echt goed hebben geregeld. Gezellige mooie kroeg, een loterij met veel prijzen, een prachtig doel, een goed gevulde deelnemerslijst, een actie met hoe vaak ze 100+ gooien, een masseur die langskomt, mooie shirtjes en sponsoren die helpen.

Al om al een zeer geslaagd dart marathon. Dames, jullie kunnen echt trots op jezelf zijn.