Dartlocatie van de maand #9 : Bojangles

Wij van NulDartTien zijn continu bezig met ontwikkeling en onderzoeken alles wat te maken heeft met darten, darten in en rondom Tilburg. En natuurlijk horen daar de locaties bij waar wordt gedart. Zo leek het ons leuk om eens op onderzoek te gaan naar Bojangles. Deze prachtige locatie, gevestigd in Goirle is dit keer aan de beurt. We spraken met een van de eigenaars: Kristel van Beurden.

U dacht op een gegeven moment, waarschijnlijk door er heel goed over na te denken. Ik begin of neem deze locatie over. Ik start een onderneming.

Wanneer bent u begonnen met deze locatie? Want het niet niks een eigen bedrijf starten. In mei 2009 opende we Bojangles, voorheen zat er een Beautystore gevestigd in dit pand, ik was toen 28 jaar.

Wat kunnen mensen hier allemaal doen naast het darten? Naast het darten is er de mogelijkheid om te poolen en te biljarten. Daarnaast hebben we een heel groot assortiment aan speciaalbieren, heerlijke menukaart, gezellige spelletjeshoek, leuke evenementen en een gezellig Grand Café gedeelte waar je ook een leuke borrelavond kunt hebben.

Is er ook een evenement wat echt uitspringt. Waarvan je denkt was het maar elke week zo’n feest. Dus dat zou je kunnen zeggen als jullie specialiteit. Wat is precies jullie specialiteit? Juist de veelzijdigheid van Bojangles is de specialiteit; van leuke borrelavonden tot grote personeelsfeesten etc.  Maar Carnaval, Hap Stap, Bocktour, en Hap Trap zijn voor ons wel de grootste “grootste” evenementen. 

Waarom blijven mensen terug komen denk je? De sfeer, goede service en prijs/kwaliteit maakt dat de mensen hier graag komen. We serveren de lekkerste bitterballen en hamburgers!! Naast de uitgebreide Speciaalbierkaart hebben we 4 wisseltaps en bijzondere bieren op de fles. 

Naast al die mooie evenementen en alcohol en bitterballen wordt er ook nog gedart. En nu voor ons het belangrijkste. Darten. Hoe komt u erbij om er een dartlocatie van te maken? Darten brengt veel gezelligheid met zich mee!! Daarnaast spelen de competities zich op doordeweekse avonden en geven deze een mooie invulling op deze avonden. Want hoeveel teams gooien er competitie bij hier? En op welke dagen gooien ze dan competitie? We hebben vijf teams, op dinsdag, woensdag en donderdag. En we hebben acht dartbanen, dus er is altijd wel ruimte voor recreanten om te gooien.

Nog een paar laatste vragen die we zeker niet moeten vergeten? Waar zit deze prachtige locatie? Tilburgseweg 103, 5051 AB Goirle. Welke dagen bent u open? 7 dagen in de week!!

Wat zijn de openingstijden? Maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 1:00 Vrijdag van 16:00 tot 2:00 Zaterdag van 14:00 tot 2:00 Zondag van 14:00 tot 00:00

Bent u nog op zoek naar teams? Zo ja dan kunt u hier een oproep plaatsen. Jazeker! We hebben nog ruimte! Dus neem contact met ons op! Ga naar onze site. Of bel gerust een keertje!

Kristel: Darten brengt veel gezelligheid met zich mee!!