Dartlocatie van de Maand #5 : Café Dongewijk

Elke maand gaan we op zoek naar dartlocaties in Tilburg en omstreken. Nu is Café Dongewijk uit Tilburg aan de beurt, wij van NulDartTien spraken met de eigenaar Sander Scheffers.

Wij van NulDartTien zijn continu bezig met ontwikkeling en onderzoeken naar alles wat te maken heeft met darten in en rondom Tilburg. En natuurlijk horen daar de locaties bij waar wordt gedart. Dongewijk is een prachtige locatie en goed bereikbaar met genoeg parkeergelegenheid.

Sinds Juli 2011 is Café Dongewijk in de Reeshof uitgegroeid tot een van de mooiste dartlocaties en feestlocaties van Tilburg. De brabantse gezelligheid is hier nog goed voelbaar.
Op 29 jarige leeftijd heeft uitbater Sander Scheffers het toenmalige Sport inn overgenomen om er een bruin café van te maken. Er waren toen al plannen bij de gemeente Tilburg om toenmalige dartlocatie Petanque in de Reeshof te laten eindigen die 500 meter verderop gesitueerd was.
Hier werd Sander op geattendeerd en vond het een geweldig idee. Toen heeft hij besloten om het café in te richten naar wensen van de darters.
Maar de inrichting moest ook zo zijn dat het aantrekkelijk gevonden werd voor feesten en partijen, en natuurlijk voor de mensen die het café willen bezoeken.

Dit idee blijkt ondertussen goed gelukt te zijn. Maar liefst 16 teams hebben café Dongewijk verkozen als thuisbasis en iedere week zijn er in het weekend wel besloten feesten.
Vergeet niet dat er ook geregeld thema avonden zijn op de vrijdag avond waaronder: Bachatabeatz, 60,70,80 and soulparty, Marshmallow, 50 cent dart event en ga zo maar door.
Ook kan de recreatieve darter van maandag tot en met donderdag vanaf 18.00 uur een pijltje komen gooien of gewoon een drankje komen nuttigen aan de gezellige bar.

https://nuldarttien.nl/wp-content/uploads/2019/08/logo_cafe-dongewijk-beter-375x300.jpg

Er is een zeer uitgebreide dranken- en bierkaart, met maar liefst minimaal 30 speciaalbieren.
Ook de snacks en borrelhapjes ontbreken niet op de kaart.
We zorgen goed voor onze bezoekers. We willen natuurlijk niet dat ze iets tekort komen.

In de bouwvakantie is het grote deel weer vernieuwd en opgefrist. De dartborden worden dan weer vernieuwd. Bij ons geen oude en versleten materialen.
Op dartgebied zijn we altijd up to date!

We kunnen nog steeds teams kwijt binnen ons locatie.
Vraag naar de voorwaarden: info@cafedongewijk.nl

Loop gerust een keertje binnen om de sfeer te proeven, pijltje te gooien of gewoon lekker een drankje te doen.

Café Dongewijk
Dongewijkdreef 40
5045 NH Tilburg (Reeshof)
info@cafedongewijk.n
l

Openingstijden:
Maandag t/m Donderdag vanaf 18.00 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag zijn er mogelijkheden voor besloten feesten/borrels/darttoernooien/bedrijfsfeesten enzovoort.

Indien u iets wilt organiseren buiten openingstijden is dit altijd bespreekbaar.

Wij willen Sander heel erg bedanken voor alle informatie!
Team Nuldarttien

Dartlocatie van de Maand: Café Dongewijk!