Dartlocatie van de Maand #3 : Café d’n Brands

Elke maand gaan we op zoek naar dartlocaties in Tilburg en omstreken. Nu is Café d’n Brands uit Goirle aan de beurt, wij van NulDartTien gingen op onderzoek uit en spraken met de eigenaar Johan Brands.

U dacht op een gegeven moment, waarschijnlijk door er heel goed over na te denken. Ik begin of neem deze locatie over. Ik start een onderneming.
Wanneer bent u begonnen met deze locatie? Want het niet niks een eigen bedrijf starten.
Zo’n 19 jaar geleden kregen wij (Marloes en ik) de kans de kroeg over te nemen van mijn ouders. Café d’n Brands was toen al een van de grote voorlopers op het gebied van darten. Al in het begin tijdperk van Raymond van Barneveld en Bobby George kwamen deze mannen demonstraties geven in d’n Brands.
Wat kunnen mensen hier allemaal doen naast het darten? Op normale doordeweekse dagen heeft het café een rijk verenigingsleven, met vele dart- en biljartteams. En in het weekend is het echt een café waar mensen graag komen om een biertje te drinken en als er een feest is om te feesten.
Dus jullie organiseren ook evenementen hier? Zo ja welke? Leuke activiteiten organiseren is altijd 1 van de grote krachten geweest van de kroeg. Van leuke dartdemonstraties en darttoernooien tot Hollandse avonden met 800 uitzinnige liefhebbers!

https://nuldarttien.nl/wp-content/uploads/2019/06/den-brands-300x200.jpg

Waarom blijven mensen terug komen? Is het omdat er hier korting uren zijn of studentenkorting? Of komt het door de happy hour? Drank is altijd goed haha maar kun je ook eten hier? Versnapering of een portie bitterballen?
Hebben jullie die?
Natuurlijk zijn er heerlijke en speciale biertjes en hebben we een mooi assortiment aan heerlijke snacks. De gasten worden op alle fronten heerlijk verwend en komen daarom graag terug.

Wij zien ook nog op jullie site dat er van alles te doen is. Jullie agenda is druk bezet. Met cd presentaties, Hollandse avonden, voetbal finales, dart toernooien, carnaval en echt veel thema avonden.

Nog een paar laatste vragen die we zeker niet moeten vergeten.
Waar zit deze prachtige locatie? Ons café zit op de Dorpstraat 1 in Goirle.
Welke dagen bent u open? We zijn woensdag en donderdag geopend van 19.00- 02.00 uur en vr-za-zo van 16.00 tot 04.00 uur

Johan Brands, Names NulDartTien heel erg bedankt voor dit stukje!
Dartlocatie van de Maand
Café d’n Brands in Goirle
www.dnbrands.nl