Dartlocatie van de maand #12 : Little Devil

Editie nummer 12. Een jaar lang is Nuldarttien nu al bezig met het onderzoeken van dartlocaties in en rondom Tilburg. Dit keer is het rock café van Tilburg aan de beurt. Café Little Devil. Een mooi pittoresk café in de buurt het centraal station.

Wij spraken met Paul de eigenaar. En we stelden hem een aantal vragen over zijn cafe en natuurlijk over het darten!

Wanneer bent u begonnen met deze locatie? Want het niet niks een eigen bedrijf starten. Ik ben in 2003 op 32 jarige leeftijd met Little Devil begonnen. Op zaterdag 25 oktober was, na maanden van verbouwing, de officiële opening.

2003 dat is al wat jaartjes geleden, en we zien dat het goed loopt. Maar hoe komt u er bij om deze gok te wagen? Het is en blijft een risico. Niet alle mensen houden van darten. Trouwens wat kunnen mensen hier allemaal nog meer doen naast het darten?
Met Little Devil hebben we nadrukkelijk een combinatie willen maken van een muziekpodium en een gezellige kroeg.
Het café heeft zich in de loop der jaren op beide vlakken ontwikkeld en op dit moment spelen er zo’n 300 bands per jaar bij ons en hebben we ruim 70 verschillende bieren in het assortiment.
Daarnaast is er een klein terras en hebben we een 6 foot pool tafel staan. En natuurlijk hebben we een dartbaan, die voornamelijk in de middag en vooravond wordt gebruikt.

Dus jullie organiseren ook evenementen hier? We organiseren enorm veel evenementen bij Little Devil.
Natuurlijk is er de live muziek, breed georiënteerd, maar Rock muziek is de basis. Van punk tot metal, van blues tot stoner, het komt allemaal voorbij.
Daarnaast zijn er ook tal van andere activiteiten die erg populair zijn.
Swing avonden zoals “Dance With The Devil” of “Klassiekers Uit De Speakers” zijn altijd erg gezellig en druk bezocht. Andere regelmatig terugkerende activiteiten zijn de “Heavy Karaoke” avond en onze Popquiz. Daarnaast hebben de dagen bij ons soms ook speciale thema’s: dinsdag is bieravond, donderdag is “Whisky Thirstday” en zondag is cocktail dag.

Is er ook een evenement wat echt uitspringt. Er is niet echt één evenement dat er uit springt. Onze specialiteit wat betreft evenementen is het bieden van hele toffe, laagdrempelige en bijzondere live muziek in een hele goede sfeer.

Waarom blijven mensen terug komen denk je? Op sommige dagen zijn er wat speciale drank acties (bier op dinsdag, whisky op donderdag en cocktails op zondag).
Maar over het algemeen komen de mensen voor de relaxte, gastvrije en gemoedelijke sfeer en de muziek. Allerlei soorten bier en hapjes horen er bij.
Zoals een portie bitterballen. Die zijn er alleen bij bepaalde gelegenheden, zoals zeker ook altijd bij dartwedstrijden!

Naast al die mooie evenementen, rock muziek, alcohol en bitterballen wordt er ook nog gedart. Het belangrijkste. Darten. Hoe komt u erbij om er een dartlocatie van te maken? Ook tussen onze geliefde gasten zitten een boel dart liefhebbers. We houden zelf zeker van het spelletje en het zorgt voor gezelligheid. Hoewel we niet in de eerste plaats een dart-café zijn, zorgt de bijzondere sfeer en muziek ervoor dat mensen vaak graag bij ons gooien.

Want hoeveel teams gooien er competitie bij hier? En op welke dagen gooien ze dan competitie? Naast de competitie zijn er ook dartbanen recreatief beschikbaar? In Little Devil gooien twee teams competitie. Dt d’n Botte Pijl en Theas husbands. Eén op de woensdag en de andere heeft donderdag bij ons de thuisbasis. De dartbaan is ook recreatief beschikbaar, maar door de drukte die er ‘s avonds meestal is, vindt het recreatief darten meestal ‘s middags en in de vooravond plaats.

Nog een paar laatste vragen die we zeker niet moeten vergeten. Waar zit deze prachtige locatie? We zijn gevestigd aan de Stationsstraat 27 in Tilburg.

Welke dagen bent u open? Als er geen Corona Virus roet in het eten gooit, zijn we elke dag open behalve de maandag.

Wat zijn de openingstijden?
Maandag: gesloten (m.u.v. concerten)
Dinsdag: 17:00 – 02:00
Woensdag: 17:00 – 02:00
Donderdag: 17:00 – 03:00
Vrijdag: 15:00 – 03:00
Zaterdag: 15:00 – 03:00
Zondag: 15:00 – 02:00

Hou je van darten, maar ook van een lekker potje rock muziek, een groot bier assortiment en een gemoedelijke sfeer?
Meld je dan via info@littledevil.nl aan als dart team bij Little Devil!