Dartlocatie van de maand #11 : Cues & Darts

Nieuwe maand nieuwe dart locatie. In deze rare tijden waar we helaas niet veel kunnen doen willen wij van Nuldarttien toch proberen jullie te entertainen. We zijn volop bezig met onze webcam ladder competitie. En dartlocatie van de maand gaat ook gewoon door! Nu met Dennis Mast van Cues & Darts.

Dennis vertel eens. Hoe kom je erbij om deze dartlocatie te beginnen? Er was altijd al een wens om een eigen biljartcentrum te openen, ik was 9 jaar toen ik met me vader al aan de tafels stond te spelen. Na veel ervaring te hebben gehad in een ander biljart centrum dacht ik dit kan ik ook. Dus ben ik in september 2017 begonnen met het overnemen van de Romein wat omgetoverd wers naar Cues & Darts.

En hoe oud was je toen? Ik word dit jaar 35 op mijn 30e ben ik begonnen met het zoeken naar een locatie na een aantal vestigingen te hebben bezocht kwam ik na een jaar uit bij de Romein. Hier zat wel potentie in dacht ik. Het is groot en er is wel wat volk binnen maar ik dacht. Dat kon wel beter. Dus een bedrijfsplan geschreven, contacten gelegd en na een jaar gaf de bank de goedkeuring voor het starten van een bedrijf.

Het is niet niks om een bedrijf te starten. Vond je het een gok? Een gok ja, maar ik kan nu wel zeggen dat ik het geprobeerd hebt en we er tot op heden een mooi bedrijf van hebben gemaakt. Er is echt van alles te doen. Sterker nog we gaan van de zomer verbouwen. We plaatsen tafels erbij en we gaan 8 dartbanen toevoegen aan het bedrijf. Dit allemaal moet voor het nieuwe dart seizoen gereed zijn.

Wat kun je allemaal doen bij Cues & Darts? Momenteel kun je bij ons darten, poolen, biljarten, air-hockey, kleine en grote tafelvoetbal en er zijn allerlei spellen aanwezig die je kunt spelen.

Naast dat je er veel kunt doen. Organiseer je ook evenementen? Op biljart en pool gebied hebben we die zeker. Zelfs echte officiële door de Knbb georganiseerd tot aan huis toernooien. Zodra de nieuwe dart locatie gerealiseerd is willen we ons focussen op het dart gebied met toernooien/ranking. Je moet bezig blijven met ontwikkelen. Zo denken wij.

We hebben vorig jaar voor het eerst een grand prix drie banden toernooi mogen organiseren met de Knbb. Een 10 daags toernooi met 125+ deelnemers waaronder de top 16 van Nederland en de nummer 1 van de wereld Dick Jaspers. Het was zeer mooi om dit te mogen doen en we hebben belofte gehad dat we het dit jaar weer mogen organiseren!

Hoe komt het denk je dat de mensen terug blijven komen? Ik denk zelf door de gezelligheid in ons bedrijf en de hoge kwaliteit aan het materiaal dat we zo goed op weg zijn. En we hebben verschillende biertjes van normaal pils tot aan speciaal bieren. Onze twee hardlopers zijn toch wel de tripple karmeliet en de weizener van hertoch jan. Uiteraard hoort hier een bitterbal of een andere snack bij. Wij hebben een uitgebreide kaart van tosties tot aan een bord patat en met evenementen is er van alles extra te eten.

Pool je en dart je zelf ook? Ook al ik ben zelf een poolspeler en heb altijd leuk mee kunnen draaien. Ik was niet de slechtste en ook niet de beste. maar kan het zeker wel. Het is een soort bal gevoel die wij hebben. Door talent en stom toevallig beheers je dan wel meerdere sporten. Darten gaat me redelijk af. Ik gooi de pijltjes redelijk strak bij mekaar. Er zitten geen 180ers bij maar zo nu en dan een trippeltje lukt wel. Darten, het is leuk om af en toe een pijltje te gooien tegen Mario Robbe die bij ons speelt. Winnen doe ik er nog niet van maar ik vind het wel leuk.

Hoeveel teams spelen er competitie bij jullie? Momenteel spelen er 3 teams bij ons en verwacht volgens beloftes als de nieuwe locatie klaar is dat er 2 bij komen. Nu hebben wij bijna elke dag wel 3 borden vrij voor recreatief te gooien. Er zit een mooie balans in de dagen met onze huidige teams. Ze spelen gelukkig niet op dezelfde dag thuis. Je kan bijna zeggen op dinsdag, woensdag en donderdag is er altijd wel darten. 

Waar is Cues & Darts? Wij zijn te vinden aan de Professor Romeinstraat 17. 5013 BX in Tilburg. We zijn elke dag geopend van 12:00 tot minimaal 00:00

Laatste vraag. Als dit corona virus onder contole is en het is wat rustiger mogen de kroegen etc weer open. Je bent nu volop bezig met je verbouwing. Zoek je nieuwe dartteams? Dartteams ja dat wilt elke uitbater wel maar de mensen moeten zelf maar eens komen beleven hoe ze het vinden bij ons. Mensen moeten zich thuis voelen bij ons.

Dennis, bedankt voor je tijd. Succes in deze bijzondere tijd. En de komende weken met je verbouwing. Nogmaals namens team Nuldarttien. Bedankt!