Darten in Tilburg en omstreken

Tilburg en darten, twee woorden die al lange tijd onlosmakelijk aan elkaar zijn verbonden. Darten in Tilburg gebeurd al jaren, zowel op competitief als recreatief niveau. En dat Tilburgers goed kunnen darten weten we ook.

Mario Robbe maakte ruim tien jaar geleden zijn debuut op Lakeside en meer recent hebben onder andere Benito van de Pas, Jeffrey Sparidaans en natuurlijk aanstormend talent Pim van Bijnen laten zien dat ze een goede pijl kunnen gooien.

Achter deze schil met Tilburgse toppers zit een nog grotere schil met recreanten die darten in Tilburg. Het spelletje wordt namelijk steeds serieuzer genomen en ook meer mensen besluiten om eens een pijltje te gooien. In competitieverband en in toernooiverband. Met winnaars en verliezers. Met kampioenschappen en degradatiewedstrijden. Met veel 180ers en 170-finishes!

Wil jij ook gaan darten in Tilburg? Dan ben je bij NulDartTien.nl aan het juiste adres. Lees snel wat de TDV je te bieden heeft, welke speelgelegenheden en dartteams Tilburg kent en waar je terecht kunt voor de leukste Tilburgse darttoernooien!